+306947279261 Κεφαλλονιά info@cdr-tours.gr
 
 
 
 
CDR
Tours & Transfers | Κεφαλλονιά
 
 
 
 

H CDR Tours & Transfers είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επισκεπτών του νησιού. Σας μεταφέρουμε από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια και τους σταθμούς των λεωφορείων του νησιού.

Επιπλέον, έχοντας ως γνώμονα την αγάπη για το νησί μας, είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μαζί σας μέσα από οργανωμένες εκδρομές στα διάσημα αξιοθέατα του νησιού αλλά και σε ορισμένες γωνιές του νησιού που επιβάλλεται κάποιος να επισκεφθεί.

H εταιρεία μας οργανώνει κατόπιν συνεννόησης εκδρομές και εκτός νησιού (Ιθάκη-Ζάκυνθος- Πάτρα- Αρχαία Ολυμπία).

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
 
 
Card image cap
Από & Προς Αεροδρόμιο

Κάντε το όσο πιο βολικό μπορείτε το ταξίδι σας από και προς το αεροδρόμιο! Προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές μεταφοράς για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Card image cap
Από & Προς Λιμάνι

Προτιμήστε μας για τις εξαιρετικές τιμές μας και για μια ομαλή μεταφορά χωρίς προβλήματα από και προς το λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Card image cap
Από & Προς Καταλύματα και Ξενοδοχεία

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάντε κράτηση για τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο σας αμέσως για να εγγυηθείτε ένα ασφαλές και απλό ταξίδι.

Card image cap
Προς Παραλίες

Κατανοούμε ότι οι ταξιδιώτες θέλουν να απολαύσουν τις παραλίες της Κεφαλλονιάς χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για την μεταφορά τους, γι' αυτό προσφέρουμε αξιόπιστες μεταφορικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.