+306947279261 Κεφαλλονιά info@cdr-tours.gr
hero image
 
 
 
CDR
Tours & Transfers | Κεφαλονιά
 
 
 
 

H CDR Tours & Transfers είναι μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επισκεπτών του νησιού. Σας μεταφέρουμε από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια και τους σταθμούς των λεωφορείων του νησιού.

Επιπλέον, έχοντας ως γνώμονα την αγάπη για το νησί μας, είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μαζί σας μέσα από οργανωμένες εκδρομές στα διάσημα αξιοθέατα του νησιού αλλά και σε ορισμένες γωνιές του νησιού που επιβάλλεται κάποιος να επισκεφθεί. H εταιρεία μας οργανώνει κατόπιν συνεννόησης εκδρομές και εκτός νησιού (Ιθάκη-Ζάκυνθος- Πάτρα- Αρχαία Ολυμπία).

Το γεγονός ότι είμαστε οι ίδιοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων σημαίνει ότι αποτελεί προτεραιότητά μας η άψογη εξυπηρέτηση και η κάλυψη όλων των αναγκών των επισκεπτών που θα επιλέξουν την εταιρεία μας για τις μετακινήσεις τους. Τα αυτοκίνητά μας τηρούν όλες τις προδιαγραφές σχετικά με την ασφάλεια και την καθαριότητα.

Τέλος, παρέχονται στις οικογένειες πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες (παρέχονται παιδικά καθίσματα).

 

Είμαστε στη διάθεση σας 24/7 για οποιοδήποτε ζήτημα!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Με εκτίμηση,

CRD Tours & Transfers

 
 

 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
 
 
Card image cap
Από & Προς Αεροδρόμιο

Κάντε το όσο πιο βολικό μπορείτε το ταξίδι σας από και προς το αεροδρόμιο! Προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές μεταφοράς για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Card image cap
Από & Προς Λιμάνι

Προτιμήστε μας για τις εξαιρετικές τιμές μας και για μια ομαλή μεταφορά χωρίς προβλήματα από και προς το λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Card image cap
Από & Προς Καταλύματα και Ξενοδοχεία

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάντε κράτηση για τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο σας αμέσως για να εγγυηθείτε ένα ασφαλές και απλό ταξίδι.

Card image cap
Προς Παραλίες

Κατανοούμε ότι οι ταξιδιώτες θέλουν να απολαύσουν τις παραλίες της Κεφαλλονιάς χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για την μεταφορά τους, γι' αυτό προσφέρουμε αξιόπιστες μεταφορικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.